0517 43 01 01 info@notarisheeres.nl

Ondernemingsrecht

Welke rechtsvorm sluit het beste aan bij uw toekomstplannen

Ondernemingsrecht


Welke rechtsvorm sluit het beste aan bij uw toekomstplannen

Ondernemingsrecht

U begint een eigen bedrijf, maar welke rechtsvorm sluit het beste aan bij uw toekomstplannen en persoonlijke omstandigheden? Hoe regel je stemrecht en winstverdeling in een vennootschap? Hoe los je het op wanneer je zakenpartner uit de maatschap wil stappen of een van u onverhoopt arbeidsongeschikt raakt? Allemaal praktische vragen waar u misschien nog niet over had nagedacht. Wij wel. Notaris Heeres bespreekt uitgebreid met u wat uw opties zijn en belicht de voordelen en valkuilen van elke keuze, zodat u er zeker van bent dat alles volgens uw wensen wordt vastgelegd.

Flex bv de juiste keuze?

Heeft u een eigen bedrijf of bent u startende ondernemer? Dan is het goed om eens stil te staan bij de keuze van uw bedrijfsvorm. Besloten vennootschap (bv), eenmanszaak, vennootschap onder firma (vof), maatschap: wat past het beste bij u en uw onderneming?

Klik hier voor de 3 minuten test om te bepalen welke bedrijfsvorm het beste bij uw onderneming past. U ontvang direct na de test een advies met de belangrijkste aandachtspunten. Wilt u daarna meer weten? Neem dan contact met ons op.

Bedrijfsopvolging

Bij bedrijfsopvolging of bedrijfsoverdracht spelen veel factoren een rol; op het gebied van financiering, belasting, juridische gevolgen, maar ook op het persoonlijk vlak. Notaris Heeres in Harlingen denkt met u mee en adviseert u daarom tijdig te beginnen met uw bedrijfsopvolging. Want hoe eerder u uw bedrijfsopvolging regelt, hoe groter de kans is dat alles naar wens verloopt. Voor vragen over bedrijfsopvolging en een eventueel in dat kader op te maken testament of levenstestament staat notaris Heeres uiteraard voor u klaar.

Contact

1 + 13 =