0517 43 01 01 info@notarisheeres.nl

Over ons

Wie zijn wij en wat kunnen we voor u betekenen

Over ons


Wie zijn wij en wat kunnen we voor u betekenen
Mr. F.G. (Erica) Heeres

Mr. F.G. (Erica) Heeres

Notaris

Mr. F.G. (Erica) Heeres rondde in 1989 de studie rechten af aan de Rijksuniversiteit Groningen en werkte daarna 10 jaar als kandidaat-notaris. Gedurende die periode volgde ze de Beroepsopleiding Notariaat en volgde ze de opleiding Business School. In 1999 opende ze haar eigen kantoor in Harlingen.
Mr. S. (Simone) Kanaar

Mr. S. (Simone) Kanaar

Kandidaat-notaris

Mr. S. (Simone) Kanaar studeerde notarieel recht en Nederlands recht aan de Rijksuniversiteit Groningen. Ze volgde haar stage bij Notaris Heeres en werd na haar afstuderen aangenomen als kandidaat-notaris. Sindsdien heeft ze de Beroepsopleiding Notariaat en de specialisatieopleiding Rechtspersonenrecht gevolgd en afgerond. Momenteel volgt ze naast haar werk een opleiding fiscaal recht aan de RUG.
Mr. dr. E.R. (Robert) Helder

Mr. dr. E.R. (Robert) Helder

Support lawyer

Mr. Dr. E.R. (Robert) Helder studeerde notarieel recht aan de Rijksuniversiteit Groningen en was daarna 22 jaar werkzaam in het notariaat. Sinds 2013 is hij universitair docent aan de Universiteit Utrecht. Daarnaast is hij onder meer ook werkzaam als docent aan de Beroepsopleiding Notariaat.
Mw. A. (Anke) Siedsma

Mw. A. (Anke) Siedsma

Mw. A. (Anke) Siedsma is sinds 1985 werkzaam in het notariaat. Na het behalen van haar VWO-diploma kreeg zij tijdens haar opleiding tot directiesecretaresse een baan aangeboden bij notaris De Jong te Franeker. Zij is op dat kantoor intern opgeleid op het gebied van onroerend goed en familierecht en volgde daarnaast vakinhoudelijke cursussen. Ook voltooide zij de post-HBO-opleiding Bedrijfskundig Management aan de Business School te Leeuwarden.
Sinds 2007 werkt zij bij notaris Heeres te Harlingen, waar zij transacties op het gebied van registergoederen en nieuwbouwprojecten verzorgt.

Spelregels voor notaris en consument

Brochure: Spelregels voor notaris en consumentInzien

Cliƫntenonderzoek en meldingsplicht in het notariaat

Brochure: Cliƫntenonderzoek en meldingsplicht in het notariaatInzien

Contact

5 + 9 =