0517 43 01 01 info@notarisheeres.nl

Diensten

Wij hebben ruime ervaring in alle notariële werkzaamheden

Diensten

Wij hebben ruime ervaring in alle notariële werkzaamheden

Alle notariële werkzaamheden

Notaris Heeres heeft ruime ervaring in alle notariële werkzaamheden. Wij kunnen u als notaris in Harlingen bijvoorbeeld helpen met uw echtscheiding, erfrecht en testament, estate, huwelijkse voorwaarden, ondernemingsrecht, onroerend goed, samenwonen, onroerend goed, scheepstransacties en -hypotheken, verenigingen en stichtingen. Notaris Heeres is gespecialiseerd in echtscheiding, schepen en de volledige afwikkeling van de nalatenschap. Harmonie, respect en een slagvaardig optreden van onze kant vormen de basis voor de begeleiding en afwikkeling.

Aankoop woning

Of je nu voor het eerst een huis koopt of voor de vijfde keer, het blijft een spannende gebeurtenis. Komt de hypotheek wel rond? Kan de overdracht plaatsvinden op de afgesproken datum? Notaris Heeres begeleidt u tijdens het hele traject. Wij vergaren de benodigde papieren, onderhouden de contacten met uw tussenpersoon en de bank en houden u op de hoogte. Zo heeft u meer tijd om u bezig te houden met de leuke dingen die een verhuizing met zich mee brengt. Voor meer informatie bent u van harte welkom op ons kantoor in Harlingen.

…of andere diensten

U kunt op ons kantoor in Harlingen terecht voor alle mogelijke notariële diensten: hypotheekakten, koopakten, oprichtingsakten voor uw nieuwe bedrijf, bedrijfsoverdrachten, oprichtingsakten voor uw vereniging op stichting of voor meer persoonlijke akten zoals testamenten of samenlevingscontracten. Notaris Heeres denkt met u mee.

We houden van helder

Notaris Heeres houdt van helder. We weten dat u alles graag overzichtelijk wilt houden in alle fasen van het proces. Vanaf de opdracht tot het ondertekenen van de stukken. Dus we hebben als doel om het voor u zo gemakkelijk mogelijk te maken. En dat concept blijkt prima te werken, onze klanten weten ons steeds weer opnieuw te vinden. Het gaat altijd over dingen die u goed wilt regelen, zodat u niet voor verrassingen komt te staan. We hebben een zeer overzichtelijke organisatie. En een hele lage drempel.

Contact

4 + 8 =