0517 43 01 01 info@notarisheeres.nl

Erfrecht en testament

Wij adviseren en begeleiden met respect en vanuit menselijk oogpunt

Erfrecht en testament


Wij adviseren en begeleiden met respect en vanuit menselijk oogpunt

Erfrecht – Nalatenschap

Notaris Heeres is sterk in de afwikkeling van boedels en nalatenschapbemiddeling. Wij adviseren en begeleiden onze klanten landelijk om tot afwikkeling van een boedel te komen. Wij doen dat met respect voor onze klanten, vanuit een menselijk oogpunt. Profiteer van onze kennis van de juridische, fiscale en financiƫle elementen van de boedelafwikkeling. Neem contact met ons op voor een vrijblijvend gesprek over de mogelijkheden.

Testament

Het is geen vrolijk onderwerp, maar wel een belangrijke kwestie: wat gebeurt er met uw nalatenschap wanneer u er niet meer bent? Wilt u een deel van uw vermogen aan een goed doel schenken? Wie gaat er voor uw minderjarige kinderen zorgen? Zulke zaken kunnen allemaal vastgelegd worden in een testament.

Wat is uw testamentmoment?

Eerste kleinkind, nieuwe liefde of een stukgelopen relatie. Op zulke momenten denkt u vast niet aan een testament. Terwijl dat wel belangrijk is! Want deze gebeurtenissen zorgen voor een grote verandering in uw leven.
Wilt u weten of dit uw testamentmoment is? Lees meer op https://www.notaris.nl/testamentmoment.

Doe de test

Afhankelijk van uw situatie bevat deze checklist tussen de 15 en 40 vragen. Sommige vragen kunt u snel beantwoorden, over andere wilt u misschien wat langer nadenken. Neem hier ook de tijd voor. Het gaat om wat u belangrijk vindt. Weet u niet op elke vraag een antwoord? Geen probleem. U kunt bij de notaris terecht voor meer uitleg of advies over de mogelijkheden in uw persoonlijke situatie.

Een erfenis en wat nu

Brochure Erfrecht: Een erfenis, wat nu?Inzien

Hoe regel ik mijn nalatenschap

Brochure Erfrecht: Hoe regel ik mijn nalatenschapInzien

Checklist: Wat moet ik regelen na een overlijden

Checklist: Wat moet ik regelen na een overlijden?Inzien

Erf- en schenkbelasting 2023

Erf- en schenkbelasting 2023Inzien

Contact

15 + 1 =